Productfotograaf Iwan Bronkhorst geeft workshops productfotografieWorkshop Productfotografie

Wil je zelf jouw producten leren fotograferen? Volg dan een workshop productfotografie bij 123Productfoto.nl. Van de basis waarbij je je camera leert kennen en producten leert fotograferen op een witte achtergrond, tot gevorderde workshops waarbij moeilijk te fotograferen producten zoals flessen en edelmetaal worden behandeld. Alle workshops productfotografie worden individueel gegeven.

Wat ga je leren in deze Workshop Productfotografie?
Omdat er steeds meer webwinkels worden geopend en eigen unieke content in websites en webshops uitermate belangrijk is voor de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google is er steeds meer vraag naar cursussen of workshops productfotografie. Maar ook omdat er ondernemers zijn die eigen producten maken of laten produceren waar geen ‘standaard plaatjes’ van beschikbaar zijn. En in bijna alle gevallen ontbreekt de kennis om zelf productfoto’s te maken.

Vaak gaat men dan voortvarend aan de slag met productfotografie, maar blijkt het enorm lastig om mooie productfoto’s te maken. De scherpte laat te wensen over, de kleuren kloppen niet, de achtergrond is niet mooi wit te krijgen, etc. Wellicht komt het je bekend voor. Zo ja, dan is deze Workshop Productfotografie Basis iets voor jou!


Tijdens deze workshop productfotografie ga je leren wat de verschillende instellingen van je camera doen en op welke manier deze van invloed zijn bij het fotograferen van producten. Maar ook de invloed van belichting, wat reflectoren en diffusers doen, welke low-budget hulpmiddelen je kunt gebruiken en de basis van nabewerking komen aan de orde. 

Workshop Productfotografie – € 399.00 exclusief BTW per persoon.  

Voor meer info of reserveren: info@123productfoto.nl of 072 - 74 32 937

Video’s productfotografie

Ben je benieuwd hoe het er achter de schermen aan toe gaat in onze fotostudio? Neem dan hier een kijkje achter de schermen bij productshoots in onze fotostudio.